logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Haag // Teambuilding Den Haag
Groepsuitje Den Haag

Teambuilding Den Haag

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in Den Haag. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie stad Den Haag. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

De regeringsstad is met haar verrassende centrum zeer geschikt voor de uitvoering van een Teambuilding programma. Onze ervaren en meelevende begeleiders zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en dat u nergens naar om hoeft te kijken. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekend natuurlijk ook heerlijk met elkaar dineren.

Klik voor een volledig overzicht van ons teambuilding programma in Den Haag.Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Den Haag. Niemand die weet wie de rat is behalve de rat zelf. Hoe stiekem is hij of zij? Lukt het hem of haar om ongemerkt het team te laten verliezen? Teambuilding, list, bedrog en overheerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch en spannend programma waarbij het hele team aan elkaar vastgeketend wordt met handboeien. Jullie lopen door Den Haag en gaan opzoek naar de codes van de cijfersloten die jullie handboeien verbinden door middel van inventieve opdrachten. Slim zijn, samenwerken en plezier maken. Een groepsuitje dat zeer aan te raden is in Den Haag.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it Building

Minute to Win it, een uitje met hilarische en snelle behendigheidsspelletjes dat gecombineerd wordt met durf, sensatie en een heleboel humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht vlekkeloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een verrukkelijk diner en gaat de winnaar naar huis met de prachtige Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag Teambuilding programma's en groepsuitjes. Wij doen dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, teamuitjes in Groningen of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Den Haag? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Den Haag

Den Haag heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Den Haag de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Den Haag

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjes en Eten is uw specialist in Den Haag. Gedurende een puzzeltocht door Den Haag ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Den Haag zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Den Haag

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Den Haag te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Den Haag

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.