logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Haag // Puzzeltocht Den Haag
Groepsuitje Den Haag

Puzzeltocht Den Haag

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Den Haag is de juiste plek voor een leuke en uitdagende puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt originele en unieke puzzeltochten aan die altijd in combinatie gaan met heerlijk eten en drinken. Gedurende de tocht worden de mooiste plekjes van Den Haag bezocht. De puzzeltochten zijn absoluut niet oubollig door de vele varierende opdrachten.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten: Fotopuzzeltocht Den Haag, Wie is de Rat, StadsGamen en Levend Monopoly.Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een leuke tocht met eten en drinken door Den Haag. Tijdens dit uitje worden jullie in teams gedeeld en opstap gestuurd met een digitale camera. Jullie proberen bepaalde foto opdrachten uit te voeren en tussendoor wordt er gezamenlijk gedronken en gegeten in diverse restaurants. De winnaar krijgt een Bikken en Klikken Trofee mee naar huis!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarische puzzeltocht waarbij het hele team geketend met handboeien door Den Haag op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste bedrijfsuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

De Wie is de Rat puzzeltocht is een geheimzinnig uitje omdat niemand weet wie de Rat is. Hoe slim en sluw is de Rat? Lukt het hem om zijn team te laten verliezen? Plezier en teambuilding staan centraal tijdens dit spel. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een driegangeng menu bij diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Den Haag

GPS menutocht

GGedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op met behulp van de GPS en een digitale camera. De GPS leidt jullie langs de mooiste plekken en met de camera lossen jullie de bijpassende foto opdrachten op. Een leuke en spannende GPS tocht door Den Haag in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het eigenlijk al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de prachtige Levend Monopoly Trofee jnaar huis gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Den Haag

StadsGamen

Bij de puzzeltocht StadsGamen in Den Haag wordt de groep in diverse teams opgesplitst. Die teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Hiermee zullen de teams verschillende doe- en denkopdrachten uitvoeren. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd. Uitdagend, intellectueel en vooral heel gezellig.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag puzzeltochten. Wij doen dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw uitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Rotterdam of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitjes Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Den Haag? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Wij organiseren voor u een geheel verzorgd uitje. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Den Haag

Den Haag heeft vele bezienswaardigheden met verschillende monumenten. Deze aspecten zorgen ervoor dat Den Haag de perfecte stad is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten doet er alles aan u om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Den Haag

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjes en Eten is uw specialist in puzzeltochten. U verkent de stad op een ontzettend leuke en vernieuwende manier. De tochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met smakelijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Den Haag zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Den Haag

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Den Haag te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze programma's genaamd de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en creatieve opdrachten. Welk team neemt de Trofee mee naar huis?

Teambuilding Den Haag

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn de belangrijkste aspecten die bij het teambuilding programma komen kijken. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.