logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Haag // Personeelsuitje Den Haag
Groepsuitje Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Personeelsuitjes Den Haag? De stad Den Haag is de juiste keuze. De monumentale stad, met de vele bezienswaardigheden, biedt alle mogelijkheden voor een origineel uitje voor uw personeel. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een hilarisch, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in Den Haag.

Genieten, ontdekken, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken staan bij ons voorop. Wij organiseren creatieve uitjes voor uw bedijf of groep. Dit doen wij al jaren lang. Met onze ervaring en enthousiasme wordt jullie uitje in de prachtige stad een groot succes!

Onze organisatie biedt vele mogelijkheden voor een uitje met het personeel. De enthousiaste begeleiders zorgen er voor dat ook uw personeelsuitje naar wens verloopt. Zelf hoeft u namelijk niet te regelen. Natuurlijk wordt de catering ook voor u geregeld. Kortom: Kijk snel naar de mogelijkheden voor uw personeelsuitje Den Haag.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Den Haag. Personeelsuitje Den Haag Klik hier.Crazy 88 in Den Haag

Crazy 88

Crazy 88 is een spel waarbij je door middel van originele filmopdrachten de stad Den Haag ontdekt. Dit leidt tot hilarische beelden en al deze filmopdrachten leiden u langs de mooiste plekjes van de stad. Naast alle leuke en gekke opdrachten wordt er in diverse restaurants uiteraard ook heerlijk eten en drinken verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een Tour met eten en drinken door Den Haag. Tijdens dit uitje worden jullie in teams gedeeld en opstap gestuurd met een digitale camera. Jullie proberen bepaalde foto opdrachten uit te voeren en tussendoor wordt er gezamenlijk gedronken en gegeten in diverse restaurants. De winnaar krijgt een Bikken en Klikken Trofee mee naar huis!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch personeelsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Den Haag op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Den Haag

Levend Stratego

Levend Stratego is een spannend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de stad Den Haag door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig uitje omdat niemand weet wie de Rat is. Hoe sluw is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? Plezier, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Haag. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

TThe Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spellen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Deventer, groepsuitjes in Hoorn, teamuitjes in Dordrecht of afdelingsuitje in Leiden.

Bedrijfsuitjes Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Den Haag? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Wij organiseren voor u een geheel verzorgd uitje. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Den Haag

Den Haag heeft vele bezienswaardigheden met verschillende monumenten. Deze aspecten zorgen ervoor dat Den Haag de perfecte stad is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten doet er alles aan u om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Den Haag

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjes en Eten is uw specialist in puzzeltochten. U verkent de stad op een ontzettend leuke en vernieuwende manier. De tochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met smakelijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Den Haag zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Den Haag

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Den Haag te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze programma's genaamd de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en creatieve opdrachten. Welk team neemt de Trofee mee naar huis?

Teambuilding Den Haag

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn de belangrijkste aspecten die bij het teambuilding programma komen kijken. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.