logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Haag // Groepsuitjes
Groepsuitje Den Haag

Groepsuitje Den Haag

Groepsuitje voor een all-in prijs

Uw groepsuitje Den Haag wordt mogelijk gemaakt door Uitjes en Eten. Ontdek zelf hoe mooi de hoofdstad van Zuid-Holland is en breng een bezoekje aan onder andere het bekende Binnenhof. Wij verzorgen diverse op maat gemaakte activiteiten. Dit kan alles zijn en wij proberen ervoor te zorgen dat uw hele dag tot in de puntjes voor u wordt verzorgt. Beleef een geweldig dagje weg met uw groep.

Benieuwd of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele groepsuitjes in Den Haag. Voor meer groepsuitjes in Den Haag klikt u hier.


Escape in the City Den Haag

Escape in the City

Escape in the city is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Den Bosch. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het personeelsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Den Haag

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een leuke tocht door de stad Den Haag waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spellen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor groepsuitjes.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Den Haag

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op met behulp van de GPS en een digitale camera. De GPS leidt jullie langs de mooiste plekken en met de camera lossen jullie de bijpassende foto opdrachten op. Een leuke en spannende GPS tocht door Den Haag in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een Tour met eten en drinken door Den Haag. Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams gedeeld en opstap gestuurd met een digitale camera. Jullie proberen bepaalde foto opdrachten uit te voeren en tussendoor wordt er gezamenlijk gedronken en gegeten in diverse restaurants. De winnaar krijgt een Bikken en Klikken Trofee mee naar huis!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch groepsuitje waarbij het hele team aan elkaar geketend met handboeien door Den Haag op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier hebben. Dat is het gekste groepsuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig uitje omdat niemand weet wie de Rat is. Hoe sluw is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? Plezier, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend groepsuitje in Den Haag. Weerwolven Dinerspel is een inventief dinerspel waarbij de groep in teams worden gedeeld. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, geslepenheid en hilariteit.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een groeps uitje met hilarische en snelle behendigheidsspelletjes dat gecombineerd wordt met durf, sensatie en een heleboel humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht vlekkeloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een verrukkelijk diner en gaat de winnaar naar huis met de prachtige Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig groepsspel waarbij vele grappige en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, teamuitjes in Groningen of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Den Haag? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Wij organiseren voor u een geheel verzorgd uitje. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Den Haag

Den Haag heeft vele bezienswaardigheden met verschillende monumenten. Deze aspecten zorgen ervoor dat Den Haag de perfecte stad is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten doet er alles aan u om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Den Haag

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjes en Eten is uw specialist in puzzeltochten. U verkent de stad op een ontzettend leuke en vernieuwende manier. De tochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met smakelijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Den Haag zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Den Haag

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Den Haag te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze programma's genaamd de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en creatieve opdrachten. Welk team neemt de Trofee mee naar huis?

Teambuilding Den Haag

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn de belangrijkste aspecten die bij het teambuilding programma komen kijken. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.