logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Haag // GPS tocht Den Haag
Groepsuitje Den Haag

GPS tocht Den Haag

GPS tocht voor een all-in prijs

De GPS Tocht door Den Haag is niet alleen een wandeling met een GPS apparaat. Onderweg gaat u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt u op uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er diverse bijpassende opdrachten. Geen topsport, maar een leuke tocht door de hoofdstad van Zuid-holland.

varierend vermaak met heerlijk eten bij verschillende restaurants. Uitjes en Eten zorgt ervoor dat u met uw collega's, familie of vrienden een onvergetelijke dag hebben.Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Den Haag.Wie is het Zwijntje Den Haag

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een gezellige tocht door de binnenstad van Den Haag waarbij u met GPS en een digitale camera de variërende opdrachten uitvoert. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Dit programma werkt ook heel goed voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Den Haag

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Den Haag en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Den Haag zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe- en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Den Haag

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op met behulp van de GPS en een digitale camera. De GPS leidt jullie langs de mooiste plekken en met de camera lossen jullie de bijpassende foto opdrachten op. Een leuke en spannende GPS tocht door Den Haag in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Den Haag

StadsGamen

Bij de puzzeltocht StadsGamen in Den Haag wordt de groep in diverse teams opgesplitst. Die teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Hiermee zullen de teams verschillende doe- en denkopdrachten uitvoeren. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd. Een uitdagend, intellectueel en vooral heel gezellig programma.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Den Haag bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Rotterdam of afdelingsuitje in Alkmaar.

Bedrijfsuitjes Den Haag

Personeelsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Den Haag? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het juiste adres. Wij organiseren voor u een geheel verzorgd uitje. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Den Haag

Den Haag heeft vele bezienswaardigheden met verschillende monumenten. Deze aspecten zorgen ervoor dat Den Haag de perfecte stad is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten doet er alles aan u om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Den Haag

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjes en Eten is uw specialist in puzzeltochten. U verkent de stad op een ontzettend leuke en vernieuwende manier. De tochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met smakelijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Den Haag zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Den Haag

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Den Haag te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze programma's genaamd de StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en creatieve opdrachten. Welk team neemt de Trofee mee naar huis?

Teambuilding Den Haag

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn de belangrijkste aspecten die bij het teambuilding programma komen kijken. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.